Dacă acest lucru nu este posibil, asigurați-vă că beți multe lichide.

Dacă acest lucru nu este posibil, asigurați-vă că beți multe lichide.

Ce zici de niște edamame sau mandarine? Alte idei includ nuci (în funcție de vârsta copilului dumneavoastră, deoarece acestea pot fi un pericol de sufocare pentru copiii mai mici), stafide, bețișoare de morcovi și hummus, biscuiți din cereale integrale, mere, jerkey sau Cheerios.

Dacă călătoria va fi lungă, luați în considerare pregătirea unui „pranz la pachet” pentru copii, pentru a vă asigura că nu ajung să mănânce mâncăruri comode sau să mănânce la restaurantele din aeroport, care sunt de obicei nesănătoase și scumpe. De asemenea, depuneți eforturi pentru a evita alimentele puternic procesate și gustările care sunt în mod obișnuit comercializate pentru copii (cum ar fi gustările cu „fructe” și multe tipuri de biscuiți și chipsuri).

3. Fii pregătit pentru cele mai frecvente probleme de călătorie.

Jet lag, răul de înălțime și diareea se află în fruntea listei de afecțiuni comune legate de călătorie. Poți contribui la scăderea iritabilității, oboselii și insomniei care pot însoți jet lag-ul, aducând familia în programul de destinație cât mai repede posibil. Adică, schimbați ceasul la ora în care vă îndreptați și încercați să planificați mesele și orele de somn după un program care ar fi potrivit în acel fus orar. Dacă vă îndreptați către o altitudine mai mare, încercați să ajungeți acolo încet, dacă este posibil (de exemplu, dacă vă îndreptați de la nivelul mării la munții Colorado, încercați să petreceți o noapte în Denver, mai degrabă decât să mergeți direct la altitudini mai înalte) . Dacă acest lucru nu este posibil, asigurați-vă că beți multe lichide. Puteți chiar să discutați cu medicul dumneavoastră pentru a vedea dacă un medicament, cum ar fi acetazolamida, care ajută la prevenirea și scăderea simptomelor, ar fi bun pentru dumneavoastră sau pentru copiii dumneavoastră. Dacă vă îndreptați către o țară în curs de dezvoltare, riscul de diaree este mare. Învață-ți copiii despre o bună igienă a mâinilor; evita fructele, legumele și apa de la robinet din surse nesigure; și alegeți alimente mai puțin susceptibile de a fi contaminate, cum ar fi cele care sunt gătite la temperaturi ridicate și merg direct din cuptor în farfurie înainte de servire, în loc să fie manipulate de angajații restaurantului.

4. Cufundă-te în cultură.

Profitați de oportunitatea de a vă expune familia la mâncăruri noi și interesante, care sunt obișnuite locului pe care îl vizitați, indiferent dacă locația se află pe continente, în câteva state sau la doar câteva ore de mers cu mașina.

De exemplu, am avut norocul să-mi duc copiii în excursii interesante. Ca parte a unei rotații medicale, am petrecut o lună în Costa Rica. În loc să ne aducem propriile obiceiuri americane acolo, am urmărit să adoptăm tiparele de mâncare ale localnicilor. Am achiziționat o carte de bucate din Costa Rica și am pregătit în fiecare seară una dintre rețete. Până la sfârșitul călătoriei, copiii noștri mâncaseră gallo pinto (orez, fasole, roșii, ceapă, coriandru, printre alte legume proaspete), arroz con pollo (orez și pui), o mulțime de inimi de palmier și o varietate de alte preparate locale. De asemenea, am vizitat piața fermierilor locale în fiecare duminică. Copiii noștri au trebuit să încerce tot felul de fructe și legume exotice. Fiul meu de atunci, în vârstă de 3 ani, a aflat că îi place cu adevărat ceea ce el numea „căpșuni păroase” (mamones chinos), în timp ce fiica mea de un an nu se satură de papaya.   

5. Includeți călătoriile active în planurile dvs. de vacanță pe termen lung.

În timp ce plecarea pentru a vă relaxa la o plajă sau pentru a obține o imersiune culturală în oraș sau țară nou sunt idei grozave de călătorie, asigurați-vă că unele dintre planurile dvs. de vacanță pe termen lung includ și aventuri active, cum ar fi o excursie într-unul dintre numeroasele parcuri naționale minunate. . (Familia mea a vizitat recent Parcul Național Yellowstone și s-a distrat de minune, iar noi abia așteptăm să vină Yosemite în toamnă.) Experiența în aer liber este o modalitate excelentă pentru întreaga familie de a scăpa de agitația cotidiană și, în schimb, să acorde atenție natură. Chiar dacă nu te pricepi la drumeții și camping, există multe alte opțiuni pentru călătorii w-loss opinii active, inclusiv excursii pe jos, scuba diving (copiii de până la 12 ani pot lua lecții pentru a învăța cum), navigație, surfing și schi.

Un grup intersectorial de părți interesate naționale și regionale care împărtășesc obiectivul de a inversa obezitatea infantilă a convergit recent în New Jersey, statul de origine al fundației filantropice Robert Wood Johnson Foundation (RWJF). RWJF a investit 500 de milioane de dolari pentru a inversa obezitatea infantilă până în 2015, cu accent special pe copiii minoritari cu venituri mici, unde ratele sunt cele mai mari și problema este cea mai încăpățânată.

Cu timpul scurt pentru a atinge acest obiectiv ambițios, RWJF, în parteneriat cu Fundația Clinton și Grantmakers In Health, a sponsorizat „Closing the Gap in Childhood Obesity”. Acest forum a fost conceput pentru a reuni părțile interesate și pentru a facilita o schimbare concertată și pe scară largă în SUA pentru a crea o „Cultură a sănătății” pentru copiii noștri, în special pentru cei care sunt cei mai deserviți și provin din comunitățile cele mai dezavantajate. Am avut privilegiul de a participa la acest eveniment în numele ACE pentru a reprezenta rolul important al profesioniștilor din sănătate și fitness în a ajuta la îndeplinirea acestui obiectiv.

Ziua a început cu declarațiile de deschidere din partea președintelui și CEO-ului RWJF, Risa Lavizzo-Mourey, care a evidențiat diferența în prevalența și persistența obezității infantile, chiar și în acele orașe și comunități în care progresul a fost cel mai pronunțat. Doar o zonă – Philadelphia – a redus cu succes ratele generale de obezitate infantilă în rândul TOȚI copiii, chiar și a celor din medii minoritare. Ea ne-a sfătuit că acest oraș ar putea fi un model pentru noi toți.

Forumul a avut rădăcini în ceea ce știm că funcționează și ceea ce este necesar pentru a inversa obezitatea infantilă. Cum să creșteți accesul la alimente și băuturi sănătoase și cum să creșteți oportunitățile de a fi activ fizic au fost principalele domenii de atenție. Ancora și corespondentul Today Show și antrenorul personal certificat ACE Jenna Wolfe a condus panoul de activitate fizică. Caitlin Morris de la Nike, Inc., a oferit o mantră pe care ar trebui să o repetăm ​​cu toții: „Copiii activi se descurcă mai bine”. Concluzia este că trebuie să introducem activitate în ziua fiecărui copil și să ne concentrăm pe factorul distracției. Dacă facem asta, am pregătit scena pentru ca copiii să îmbunătățească atât sănătatea, cât și performanța școlară.

În cele din urmă, evenimentul de o zi a arătat clar că va fi nevoie de o contribuție din partea noastră a tuturor – indiferent dacă ne considerăm sau nu profesioniști în domeniul sănătății publice – pentru a crea un mediu pentru copiii noștri care să susțină alegerea sănătoasă ca alegere ușoară. . Pentru a ajuta la construirea unui mediu care să facă din activitatea fizică o parte a vieții de zi cu zi și în care alimentele sănătoase și adevărate sunt disponibile cu ușurință la un preț accesibil. Este toată responsabilitatea noastră.

Cu peste 50.000 de profesioniști certificați ACE care locuiesc în fiecare stat și în majoritatea comunităților din țară, această rețea de profesioniști în antrenament în domeniul sănătății și exercițiilor fizice este pregătită să joace un rol major în reducerea decalajului și pentru a ajuta la construirea acestui mediu sănătos. Indiferent dacă este o parte majoră a mijloacelor tale de existență sau un gest de voluntar, vrem să auzim ce faci în comunitatea ta pentru a reduce decalajul în obezitatea infantilă, mai ales în ceea ce privește susținerea unui mediu alimentar mai sănătos și creșterea activității fizice pentru un nivel scăzut. -tineri cu venituri.

Webcast-ul arhivat pentru panoul complet de o zi este disponibil la clintonfoundation.org/closethegap.

O veste bună din Stanford a fost publicată recent în revista Psychological Science, spunând că preșcolarii pot fi învățați despre alimentația sănătoasă și, de fapt, acționează în funcție de aceasta pentru a mânca mai multe legume! 

Scopul

Cercetătorii au recrutat 59 de copii de vârstă preșcolară de la o grădiniță afiliată la Stanford și au împărțit cele patru săli de clasă în două grupuri – copii care au primit educația nutrițională (intervenție) și copii care nu au primit (control). Copiii care au primit intervenția au citit cu profesorul de la zero la două ori pe săptămână timp de 10-12 săptămâni; Materialele de lectură au inclus o rotație a cinci cărți de povești cu un limbaj adecvat copiilor, imagini color și întrebări interactive. Cărțile au subliniat varietatea dietei, digestia, grupele de alimente și nutrienții și funcția acestora în organism. În timp ce fiecare carte sa concentrat pe unul dintre cele cinci domenii, toate au inclus cel puțin o mențiune a celorlalte patru subiecte. Copiilor din ambele grupuri li s-au adresat apoi o serie de întrebări privind cunoștințele nutriționale și au fost observați în timpul gustării, când li s-a oferit o cantitate nelimitată de fructe, legume, biscuiți și brânză, care erau de diferite tipuri și familiarități pentru copii. În comparație cu preșcolarii din grupul de control, copiii care citeau cărțile de povești știau mai multe despre nutriție, erau mai predispuși să aleagă gustările necunoscute și chiar și-au crescut aportul de legume.

Apoi, pentru a vedea dacă această schimbare s-ar fi produs doar cu un curriculum standard de nutriție (cum ar fi unul bazat pe Ghidurile dietetice ale USDA), cercetătorii au desemnat grupului de control să primească curriculumul standard și au evaluat cunoștințele copiilor și consumul de gustări. Copiii din grupul de control au crescut ușor aportul de legume, dar nu la fel de mult ca și copiii care au citit cărțile de povești.

Ce crede ACE?

Concluziile acestui studiu sunt oarecum neașteptate. Cercetările existente au arătat destul de clar că pur și simplu furnizarea de cunoștințe despre alimentația sănătoasă este în general ineficientă atât pentru copii, cât și pentru adulți în îmbunătățirea comportamentului. Și dacă vine de la un părinte – ei bine, cei mai mulți copii și-au dat seama că părinții lor au o agendă și de cele mai multe ori ceea ce părinții spun că este „așa de bun” de fapt nu are un gust atât de bun pentru un copil. (Așa cum susțin în cartea mea, „Mănâncă-ți legumele!” și alte greșeli pe care le fac părinții: redefinirea modului de a crește persoane care mănâncă sănătoși, una dintre ultimele situații în care vrei să te afli este o bătălie alimentară cu copiii tăi sau când spui tu și a spune și a spune cât de sănătoasă este o legumă în speranța că copiii tăi o vor încerca, le vor plăcea și vor continua să o mănânce pentru a crește „mare și puternică”. De cele mai multe ori, această abordare se întoarce împotriva lui.) să poți chema pe altcineva să-ți îndeplinească licitația – și anume, personaje distractive create de autori talentați de cărți pentru copii.

Ce înseamnă asta pentru mine?

Cercetătorii studiului au creat ei înșiși cărțile de povești. Ele nu sunt disponibile public, așa că nu este ca și cum ați putea merge la magazin, puteți cumpăra cărțile exacte, le puteți citi iar și iar și veți vedea cum legumele dispar din farfuria copilului dumneavoastră. Cu toate acestea, puteți apela la câteva cărți excelente de nutriție pentru copii aflate în prezent pe piață pentru a încerca să reproduceți acest experiment acasă.

Iată câteva dintre preferatele mele, precum și recomandări de la părinții care urmăresc pagina mea de Facebook „Cum să crești oameni sănătoși”:

The Very Hungry Caterpillar de Eric Carle – Această carte premiată spune povestea unei omidă care (supra) mănâncă multe tipuri diferite de alimente în drumul său spre a deveni fluture. Alianța pentru o generație mai sănătoasă și Academia Americană de Pediatrie au creat instrumente și resurse pe care părinții să le folosească atunci când citesc această carte împreună cu copiii lor, pentru a-i ajuta să învețe despre alimentația sănătoasă.

Feeling Great with Jasper State de Judith Margaret Johnson – Un câine pierdut se împrietenește cu doi frați care urăsc legumele. Copiii nu știu că Jasper State a fost trimis de mama lor să-i învețe totul despre alimentația sănătoasă. Prin rime, cântece și modele, Jasper State le arată copiilor că este distractiv să mănânce sănătos. Copiii sunt de acord și mama lor nu trebuie să mai spună un cuvânt despre asta! Deși poate părea că o astfel de abordare directă îi poate face pe copii suspicioși, nu a fost cazul în casa mea. Copiilor mei le place să citească acesta din nou și din nou.

Fast Food de Saxton Freymann și Joost Eiffers – Această carte a fost recomandată de o prietenă după ce fiul ei de vârstă preșcolară a fost rugat să aducă un fruct sau o legume la școală, deoarece urmau să împartă „piese” pentru a-și face propriile vehicule după ce a citit această carte. . Cartea transformă legumele și fructele în sute de lucruri care „Mergeți!” precum camioane, bărci, tractoare, baloane cu aer cald, submarine, mașini și multe altele. Include, de asemenea, oamenii și animalele care îi conduc (de exemplu, un ren ghimbir care trage o sanie de fasole verde și pere roșii cu un Moș Crăciun conopidă cu o pălărie de ridichi). Aceasta este o modalitate excelentă de a expune copiii la o varietate de legume și fructe noi și necunoscute. Familiaritatea sporită se pretează la o probabilitate crescută ca un copil să fie dispus să încerce noile legume sau fructe.

Istoria legumelor de Mary Lee – Această poveste îi duce pe copii într-o călătorie cu Ed Dragonul pentru a afla de unde provin cu adevărat legumele. În plus, cartea încurajează copiii să interacționeze cu povestea, similar tipului de interacțiune inclus în cărțile de povești din studiul de cercetare.

Încercați-l—alegeți câteva dintre acestea sau alte cărți de nutriție pentru copii dragi, citiți-le de câteva ori pe săptămână în următoarele două sau trei luni, continuați să prezentați copiilor o varietate de legume și fructe și așteptați cu răbdare și urmăriți pentru a vedea dacă copiii dvs. încep să facă alegeri nutriționale mai sănătoase. Atunci, te rugăm să ne spui cum a fost! Puteți să mă contactați la Natalie.Muth@acefitness.org sau să distribuiți pe pagina noastră de Facebook ACE Fit.

Alergiile alimentare sunt din ce în ce mai frecvente la sugari și copii. De fapt, experții estimează că aproximativ 8% dintre copii sunt afectați de un anumit tip de alergie alimentară. Acum, un studiu recent le oferă părinților îngrijorați o nouă speranță de a evita alergiile alimentare viitoare – servirea alimentelor pentru copii neprocesate de casă.  

Scopul

Cercetătorii din Marea Britanie au colectat jurnale de alimente de la părinții a 1.140 de bebeluși în primele 12 luni de viață ale copilului. În perioada de studiu, 41 de copii au fost diagnosticați cu alergii alimentare. Cercetătorii au comparat jurnalele alimentare ale acestor sugari cu 82 de bebeluși de vârstă fără alergii. Sugarii care nu au dezvoltat alergii alimentare până la vârsta de 2 ani au avut o dietă foarte săracă în alimente procesate și mai mare în alimente sănătoase, de casă, inclusiv fructe, legume, carne de pasăre și pește.

Ce crede ACE

Este important de menționat că proiectul studiului nu permite concluzia că o dietă mai bogată în alimente de casă scade riscul de alergii alimentare. Și jurnalele auto-raportate sunt inexacte. Cu toate acestea, studiul susține ideea că o dietă bogată în legume, fructe și alte alimente „întregi,” neprocesate nu numai că beneficiază de sănătatea generală, ci poate ajuta și la scăderea alergiilor alimentare. Părinții care nu au timp și resurse ar putea simți că sarcina de a face mâncare pentru copii acasă nu este la îndemână. Dar, în majoritatea cazurilor, este de fapt mai ușor și mai ieftin decât să ieși și să cumperi alimente preambalate pentru copii.

Ce înseamnă pentru tine

Ajută-ți copiii să evite viitoare alergii alimentare și, de asemenea, să optimizeze sănătatea, optând pentru a „găti” mâncarea de casă pentru bebeluș, în loc să le cumperi procesate și preambalate de la magazin. Pur și simplu faceți piure un lot mare de diverse fructe și legume înmuiate (de exemplu, fierte la abur sau fierte) (cum ar fi mere, pere, cartofi dulci, dovlecei, broccoli și dovlecei) și carne și proteine ​​gătite (cum ar fi puiul, somonul și peștele alb). Creșteți fluiditatea lotului cu puțin lapte matern sau formulă. Apoi, împărțiți în porții unice într-o tavă pentru cuburi de gheață. Odată ce cuburile îngheață, transferați într-o pungă de congelare și etichetați. De fiecare dată când copilul dumneavoastră trebuie să mănânce, puteți pur și simplu să încălziți un cub sau două, să-l amestecați și bebelușul dumneavoastră are o masă sănătoasă, delicioasă, de casă, la o fracțiune din costul unui borcan pentru mâncare pentru copii.